Skip to main content

Om The Wedding Dress

by marilou

Vores historie

The Wedding Dress by marilou startede ud som MARI LOU i 2020. Med en lille opsparing og et hoved fyldt med ideer, gjorde Mari-Louise det ingen gør – sagde sit job op og åbnede en brudebutik i hjertet af Sønderborg, uden nogen kendskab til brudebranchen eller salgserfaring. Det tog hurtigt fart og brude var vilde med det anderledes udvalg og konceptet. Hun sørgede for, at få alle brude til at føle sig komfortable og hørt med fokus på selve oplevelsen fremfor salget.

Butikkens unikke kollektionssammensætninger repræsenterer ikke typiske standard brudekjoler fra bryllupsmagasiner og andre brudebutikker og det gjorde, at brudene forelskede sig fuldstændig i MARILOU oplevelsen.

Mari-Louise var fra start fokuseret på, at tilbyde brudene en komplet service. Så selv om hun selv kan foretage tilretninger og benyttede sig af freelance skræddere i travle perioder, havde butikken vokseværk og det var svært at følge med. Hun fik derfor ansat Muhannad som butikkens faste skrædder samtidig med, at hun gik i gang med at søge efter en partner til butikken. Og således gik det til, at Mette kom til som partner og butikken ændrede navn fra MARILOU til The Wedding Dress by marilou.

Vi har nu med nogle år på bagen hjulpet et utal af brude med, at finde deres drømmekjole og de helt perfekte brude accessories til, og vi består nu af et professionelt team, som sammen udgør The Wedding Dress by marilou familien.

En selvsikker og lykkelig brud, er en brud der føler sig som sig selv. Vi håndplukker selv alle vore kjoler i Europa, og hver og en er designet til, at få bruden til at føle sig som den smukkeste version af sig selv. For at lykkedes med dette, er balance nøgleordet. Alle detaljer er nøje sammensat, for at balancere kjolen så bruden rigtig kan skinne på sin store dag. Et balanceret design skaber en 360 graders oplevelse og holder selve fokusset på bruden. Det er hendes dag, og kjolen skal være med til at understøtte dette.   

Vi vil gerne yde vores til den grønne omstilling og har derfor valgt, en mere bæredygtig tilgang til produktionen af brudekjoler. Alle vore kjoler er derfor made-to-order, hvilket betyder at kjolen først bliver produceret, når der ligger en bestilling på den. Dette mindsker nemlig overproduktion og spild. Du skal derfor  væbne dig med lidt tålmodighed og må forvente, at der er leveringstider på op til 8. mdr. på brudekjoler og 2. mdr. på konfirmationskjoler. Vi har dog nogle gange mulighed for, at foretage haste ordrer mod betaling af et rush-fee. Derudover sælger vi også løbende ud af de sample brudekjoler vi har i butikken.

Vi er stolte af, at vi ikke har nogle størrelsesrestriktioner på vores kjoler. Det betyder at næsten alle vores kjoler kan bestilles i alle størrelser. Alternativt kan vi tilbyde en custom-made version designet efter individuelle mål. Så hvis du har specielle ønsker til pasform, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os.  -En  custom-made brudekjole kan sagtens være billigere end du forventer.

“Sød, smilende og hjælpsom personale, stort udvalg af mange flotte kjoler. Rigtig god service. Jeg var fuldt ud tilfreds med valg af kjolen og den fik mange kommentarer på dagen. Kan varmt anbefale marilou 

Brud, Berit F

Vores Team

Abby Waits Fern front

Mette Valsted Larsen

Medejer & Brudestylist

Mette er selvudråbt modsætning til Mari-Louise, hvilket gør dem til et fantastisk team. Mette har en baggrund fra bankverdenen og politiet. Hun er yderst struktureret, og er der nogen der kan kordinere og organiserer så er det Mette. Hun har øje på alle detaljer fra start til slut og er mega skarp. Hun flyttede fra Horsens med sin mand og tre børn til det idylske Høruphav på Als i sommeren 2022 for at være tættere på bedsteforældrene. Det lå i kortene at Mette skulle fortsætte sin karriere i banken, men hun overraskede alle og sprang ud i et helt andet eventyr som iværksætter. Mette styrer pengepungen og en af hendes helt store forcer er kommunikation, hvor hendes primære fokusområde er på ’kunderejsen’.  “Det vigtigste er, at vores brude har haft en god oplevelse hos os og føler sig tryg.”  Mette har i løbet af ingen tid lært hele brudebranchen at kende og er blevet en dygtig og professionel brudestylist. Mette er en livsnyder og elsker sociale sammenkomster og familielivet.

Skrædder Muhannad Ezzeddin

Muhannad Ezzeddin

Skrædder

Mohannad er TWD familiens rolige hånd. Han udfører magi i skrædderiet, hvor han tryller med kjolerne, så de sidder helt perfekt til den store dag. Mohannad har med sine mere en 25 års erfaring som skrædder, et helt unikt øje for detaljer og løsninger. Han gør sammen med symaskinen drømme til virkelighed og næsten alt er muligt når han først går i gang. Muhannad er oprindeligt fra Syrien, men grundet krigen i sit hjemland, blev han nødsaget til at flygte med sin kone og deres to små døtre i 2015. Muhannad har foruden i Syrien, arbejdet som skrædder i både Tyrkiet og Libanon, hvor han har syet både dame, herre og bønetøj. Men hans helt store passion er dog brudekjoler, hvor han virkelig har mulighed for at udfolde sine talenter. Muhannad hører ofte fra både Mette og Mari-Louise ’Er du allerede færdig?’  Muhannad nyder at være sammen med sin familie i fritiden og besøge sine  slægtninge i Danmark samt Tyskland.    

Skrædder Muhannad Ezzeddin

Inna Palladi

Skrædder

Inna er nyeste medlem i TWD familien og kreere sammen med Muhannad drømme i skrædderiet. Inna er med sin uddannelses baggrund som skrædder og mere end 15 års erfaring bag sig, både garvet og kompetent. Inna går meget op i detaljer og tilføje de små detaljer der giver kjolen det sidste touch, så den er helt perfekt.  Hun er involveret i processen fra start til slut når kunder efterspørger en custom-made kjole og har fin sans for design.  Inna elsker at se glæden i kundens øjne, når de kommer ind for at prøve den færdige kjole og er først tilfreds med resultatet når kunden er det.Da Inna’s mand fik arbejde i Danmark rykkede de familien op for næsten 4 år siden og flyttede fra storbyen Kiev med deres 3 piger til den lille landsby Havnbjerg på Nordals. Inna fik hurtigt arbejde som skrædder hos en lokal skrædder, men da Inna’s store passion er brudekjoler og festkjoler, var det nærmest skæbnen at hun skulle lande et job som skrædder hos TWD, hvor hun bidrager med god energi og en omgang heavy metal på højtaleren.

Abby Waits Fern front

Mari-Louise Grubbe Møller

Grundlægger, Designer & Brudestylist

Mari-Louise er grundlæggeren bag The Wedding Dress by marilou. Mari-Louise har bl.a. en uddannelses baggrund indenfor design, men har i mange arbejdet med flygtninge. Efter fødslen af hendes tvilling drenge i 2019 skulle der ske noget nyt, hun havde brug for at beskæftige sig med mennesker på mere lykkelige rejser i livet. Hun havde som design studerende beskæftiget sig med brudekjoler og havde aldrig helt sluppet tanken om de smukke kjoler. Mari-Louise elsker alt hvad der er smukt og har et helt særligt æstetisk øje. Man er ikke i tvivl om det, når hun er forført af noget pænt, ”Århhh den er flåååt…” vælter ud af hendes mund. Hun ligger ofte søvnløs om natten, funderer over det helt rigtige snit til en kunde, hvilket materiale der gør sig bedst, farve kombinationer og mønstre. Men hun elsker det og ville ikke bytte det for noget. Man kan ofte møde Mari-Louise sammen med sine 3 drenge eller ude med hendes mand og gode venner. Du kan også risikere at støde ind i hende til koncerter og lokale arrangementer.

Vores Mission


Forenet af den samme vision om, at tilbyde en uforglemmelig shopping oplevelse, som får enhver brud til at føle sig værdsat og forkælet, gør vi det at shoppe efter sin brudekjole, til et af de mest lykkelige minder man altid vil se tilbage på med et glimt i øjet.

Vores vision

At få alle brudes drømme til at gå i opfyldelse og empower dem til at føle sig smukke og selvsikker på en jordnær og elegant måde.

Så fin betjening og prøvning af konfirmationskjoler idag hos The wedding dress by marilou på gågaden i Sønderborg ♥ Et besøg værd til jer konfirmander i Sønderborg. 

Mette S, mor til konfirmand

Stort udvalg af smukke og unikke kjoler samt et kompetent og behageligt personale, der har kundens interesser for øje. Vi kørte langt for at besøge butikken, hvilket var det hele værd! Varm anbefaling herfra.