Skip to main content
Landal nude

NYHED

Lej din brudekjole

Lej din brudekjole

Lej din brudekjole for op til 1/3 del af købsprisen. Vælg mellem alle brudekjolerne i butikken! 

Som noget nyt, tilbyder The wedding Dress by marilou nu leje af brudekjoler.

Næsten alle vores brudekjoler udlejes og må tilrettes hos butikkens egen skrædder, som var det en kjole du havde købt i butikken. Det vil sige, at den både må lægges op (dog uden afklipning), syes ind eller ud osv. så den sidder helt perfekt på dig. Dette kræver dog at kjolen hænger i butikken i lige netop din størrelse, da vi ikke bestiller leje kjoler hjem. Se alle tilgængelige brudekjoler her.

Leje prisen betales ved reservation af kjolen og ved afhentningen betales et depositum, som tilbagebetales når kjolen returneres.

Lejepriser:

Kjoler med ’silver’ label koster fra 3500kr

Kjoler med ’guld’ label koster fra 5000kr

*Professionel rensning indgår ikke i leje prisen.

Ønsker du ikke selv at stå for rensningen, kan kjolen mod forudgående aftale afleveres i butikken, som så står for at få den til rens. Denne service koster 1000 – 1800 kr.

Derudover betales et depositum på 2000,- til evt. små reparationer som tilbagebetales hvis kjolen returneres intakt og renset.

Der underskrives en lejekontrakt hvor man tager det fulde ansvar for købssummen hvis kjolen ødelægges. De fleste ansvars/indbo forsikringer dækker pludselig opstået skade på lånte/lejede ting. Vi anbefaler dog alligevel at man kontakter sit eget forssikringsselskab for at høre om netop deres dækning. 

Udlejningskjolen kan hentes 3 dage inden brylluppet (skal den rettes til gøres dette 7 dage inden) og skal afleveres senest 4 dage efter. 

Ønsker du at gøre brug af leje servicen, booker du blot en tid til en alm. brudekjoleprøvning og skriver i kommentarfeltet, at du er interesseret i en udlejningskjole. Du har mulighed for at tilkøbe menuer og får samme gode service som hvis du bookede tid til en af vores almindelige brudekjoleprøvninger.

Kontakt os gerne for spørgsmål.